Archief‎ > ‎Archief 2010-2011‎ > ‎

Wedstrijdverslagen 2010-2011

Seizoensafsluiting met winst

Geplaatst 10 mei 2011 04:36 door Ralph Evertz   [ 11 jul. 2011 00:39 bijgewerkt ]

De laatste wedstrijd moesten onze mannen aantreden tegen Holtum op het sportcomplex van Buchten. De eerste helft werd er gezapig gespeeld en werd de rust met een terechte 4-2 achterstand bereikt. De zwakste schakel Lars begreep wat hem te doen stond, liet de tegenstander op de bal gaan staan om zichzelf vervolgens een kapotte knie te bezorgen, hulde aan Lars!

Vrijwel iedereen had zich gespaard de eerste helft en in de rust werden de koppen bij elkaar gestoken om de eerste 10 minuten van de tweede helft eens gas te geven. De klassieke ‘’ruit’’ werd uit de kast gehaald met Stephan (hij keepte als vader Hub vandaag) in het doel, Kevin (had vrijwel niets gedaan 1e helft van achteruit), op links Robbie (dacht dat hij eerste helft kon verdedigen), op rechts Mark (mocht eindelijk naar voren) en Robert (de weg van Maastricht naar Born blijkt lang te zijn).

De afgesproken 10 minuten werden niet gehaald om het verschil te maken, het werden er uiteindelijk 11… Van een 4-2 achterstand naar een 4-6 voorsprong in 11 minuten, zo zie je maar dat we allemaal wat langzamer worden op het einde van het seizoen. Vervolgens maakte Hoedie weer zijn opwachting en hij beschikt ook over specifieke kwaliteiten, een kruising tussen Suarez en Mattheus. Nadat de kruitdampen hiervan waren opgetrokken werd de eindstand 5-9 en zo kwam er een einde aan het eerste sportieve seizoen van ZVV Awt-Gelaen.

Wist u dat?
- we in de warming-up beter waren dan de hele eerste helft?
- Kevin wederom voor een halve liter ging?
- helaas zijn perfect geschoten trap richting Inge op de glazen wand voor haar uiteen spatte?
- de schrik erna er wel goed in zat bij Inge? (kan ook mooier zijn dan halve liter…)
- Mark de eerste helft met een mooi lobje de lat nog raakte?
- Lars afscheid nam met de ijszak in het kleedlokaal?
- wij hem komend seizoen veel handbalplezier wensen?
- wij iedereen een fijne zomer toewensen en ons op komend seizoen gaan richten!

Tweede plek veilig door winst in Heel

Geplaatst 31 mrt. 2011 23:39 door Ralph Evertz   [ 11 jul. 2011 00:39 bijgewerkt ]

Plek 2 was de inzet voorafgaande aan de wedstrijd Heiputters – ZVV Awt-Gelaen. Eerder dit seizoen werd thuis slechts met 2-1 gewonnen en ook de uitwedstrijd was niet bepaald makkelijk. De aftrap werd bijna niet gehaald door Robby, Inge en de coach doordat de auto simpelweg niet harder als 90 kon rijden (ideaal trouwens want je mag op de A2 tegenwoordig ook niet harder dan 90…)

 Zoals gezegd de tegenstander was niet te onderschatten en de generale repetitie afgelopen week in Born (van de zaate hermenie) werkte ook niet echt in ons voordeel.  Door het missen van kansen aan de ene kant en het benutten ervan aan de andere kant stond het 3-1 voor de thuisploeg en was het duidelijk dat de afwerking beter moest.

In de tweede helft gebeurde dit ook, wederom bleek ZVV Awt-Gelaen over veerkracht te beschikken in Noord-Limburg en werd de wedstrijd omgebogen naar een 4-7 overwinning. Er gaan inmiddels stemmen op om de thuiswedstrijden ergens nabij Weert te gaan spelen. Komende zaterdag spelen we dan echt weer eens een keer thuis na 4 uitwedstrijden en zelfs in Glanerbrook om 18:00 uur, maar dan weer in de topsporthal 2…

Wist u dat?

-          Robby de auto naar de garage had gebracht voor een begrenzer?

-          Coach Frans een kijkje onder de motorkap nam?

-          Het uiteraard bij een ‘’kijkje’’ bleef?

-          Thom een assist heeft gegeven op keeper Maikel?

-          Dit in principe tweemaal ongeloofwaardig is?

-          Voorzitter Ger en secretaris Kevin vrijdag moeten aantreden in het sponsorenduel namens Fortuna met MVV?

-          Wij zullen U nader informeren (over eventuele gewonden, veldslagen enz.)

ZVV AG knokt zich in Weert langs WZV '87 2

Geplaatst 15 feb. 2011 02:13 door Ralph Evertz   [ 11 jul. 2011 00:39 bijgewerkt ]

Sporthal Leuken te Weert is nu al een historische sporthal in de nog prille geschiedenis van ZVV Awt-Gelaen. De allereerste competitie wedstrijd werd er met ruime cijfers gewonnen tegen het vierde van WZV '87 en nu werd daar nog een schepje bovenop gedaan.

 

Aangezien we op tijd waren vertrokken, konden we de verrichtingen van met name de scheidsrechter zien in de voorafgaande wedstrijd WZV '87 4 tegen De haantjes 3. Het was al snel duidelijk dat deze man een nogal gekleurde bril op had vandaag (achteraf kan deze man blij zijn dat het niet twee gekleurde ogen werden door de Haantjes..).

 

Zes mannen van Awt-Gelaen gingen de strijd aan, merkwaardig hierbij was dat het ook 5 mannen van blok 1 van afgelopen week waren?! Kortom geen onderlinge strijd maar een strijd tegen een tegenstander die klaarblijkelijk eens compleet leek te zijn, uitgerekend tegen ons. De eerste helft verliep moeizaam, de tegenstander speelde degelijk en had de gaskraan open. Na een snelle 1-0 achterstand, kon dit nog worden omgebogen tot een 1-2 voorsprong. De rust werd echter niet bereikt met een voorsprong maar met een achterstand van 3-2, door onoplettendheid in de omschakelijking en de verdediging. Het had echter nog erger kunnen zijn als de scheids een zuiver doelpunt niet had afgekeurd (de bal was achter de lijn, maar gelukkig lag Louis met zijn goddelijk lichaam er nog voor..).

 

In de rust werden de koppen bij elkaar gestoken en werd er afgesproken de tweede helft het geheel anders te doen, 5 minuten en 2 counters later stond het 5-2 voor de thuisploeg en leek de wedstrijd gespeeld. De 5-3 treffer van Robbie bracht nieuw elan in de ploeg en waar de thuisploeg ondanks 3 wissels in elkaar zakte, schroefden onze mannen het tempo op. Passes kwamen ineens aan, klutsballen waren voor ons en het ging de goede kant op. De scheids keurde nu nog een treffer van ons af (hij dacht dat Lars de bal ineens op het doel gooide, maar Robbie zat er duidelijk nog aan, maar goed quitte staan noemen ze dat..). Na de 5-4, was het de beurt aan der Bomber Frank om de gelijkmaker te scoren en waar de tegenstander eerst nog moest buigen werden ze nu geknakt.

 

Robert schroefde de score nog op tot 5-8 en de mannen hebben vandaag bewezen te kunnen knokken en van een grote achterstand terug te kunnen komen. Een wedstrijd om trots op te zijn en wederom in sporthal Leuken!

 

Wist u dat?

- de voorwedstrijd een interessant schouwspel was?

- dit niet zozeer door het spel kwam, maar wel door de overtredingen en de beslissingen van de scheids hierop?

- der Bomber persoonlijk voor de ommekeer zorgde?

- de kleedkamers verdacht veel leken uit een scene uit een beroemde Duitse film van WO II?

- Evertz meedoet aan het nationaal kampioenschap snelschijten?

- de vrijkomende lucht toepasselijk was bij deze Duitse film?

- de coach de hele zaterdag naar zijn blokken heeft gezocht?

- Kevin op zijn nieuwe schoenen ook heeft gescoord?

- dit wel aan de verkeerde kant was?

- het secretariaat wacht op formulieren met pasfoto's?

- er mensen zijn die wellicht vanaf maart niet kunnen voetballen, omdat ze geen spelerspas hebben?

Schuffelen - van Kan 2-1

Geplaatst 8 feb. 2011 07:00 door Ralph Evertz   [ 11 jul. 2011 00:39 bijgewerkt ]

De wedstrijd tegen WZV 4 stond in het teken van de wedstrijd Maikel tegen Thom, beiden nog niet gescoord dit seizoen. De wedstrijd begon met 9 personen, waarin de coach blokken van 4 in gedachte had. Het eerste blok werd gevormd door Kevin, Ralph, Robby en Frank, het tweede blok door Maikel, Mark, Robert en Thom.

 

Al snel werd duidelijk dat de wedstrijd in zijn geheel niet spannend zou worden, wel de interne wedstrijd tussen Maikel en Thom. De eerste helft waarbij toch 3 doelpunten vielen werd niet gescoord door deze heren, daarom is het leuker het over de tweede helft te hebben. De keeper van de tegenstander had er hobby aan ver voor zijn eigen doel te verdedigen, Maikel had dit als eerste door en het stond zowaar 1-0 voor hem. Thom testte eerst nog de keeper maar daarna kocht hij de scheidsrechter om, die zag een handsbal over het hoofd en waarbij iedereen dacht dat Thom de bal wel terug zou geven ging hij richting de keeper en was zijn eerste doelpunt een feit! Helaas voor Thom, kwam hij er pas op de reservebank achter dat zijn doelpunt ook daadwerkelijk telde (dat krijg je ervan als je niet gewend bent te juichen)… Kortom 1-1!

 

De algemene wedstrijd was veelal eenrichtingsverkeer en toen eenmaal het eerste tegendoelpunt viel hadden de boys geen zin meer om te verdedigen hetgeen tot 5 onnodige tegentreffers leidde. We moeten toch maar eens aan de 0 gaan denken, ook tegen deze mensen wat korter dekken en vooral MET DE MAN MEELOPEN… Hiervoor komende zaterdag weer een kans.

 

Nu weer terug naar de ECHTE wedstrijd Maikel tegen Thom. Allereerst was het Thom die bijna zijn tweede van de wedstrijd maakte, de keeper (die al op de grond lag) verhinderde dit. Tja en dan geldt de voetbalwet maak je ze zelf niet dan doet je tegenstander dat. De keeper van de tegenstander was blijkbaar nog niet voldoende gewaarschuwd en werd met de mooiste lob van de wedstrijd gepasseerd en Maikel won verdiend met 2-1.

 

Eindstand van de algemene wedstrijd werd 10-5, maar daar had niemand het meer over. Uw verslaggever bedankt Thom, want zo'n man is gewoon een dankbaar onderwerp om over te schrijven en nu al een clubicoon van ons jonge ''clubke''!

 

Wist u dat?

- De coach nog steeds met blokken speelt?

- De scheidsrechter zijn eerste kaart heeft getrokken?

- Hij hierdoor ambities heeft gekregen voor een echte cursus?

- Een deel van de selectie ondertussen aan het kienen was?

- Thom voldaan op zijn fietsje naar de vrouw in Neerbeek is gegaan?

- Hij daar wel gescoord heeft?

- Vervolgens heeft nagelaten te knuffelen?

- Hij zodoende komende week op het matje moet komen bij Jennifer?

- We komende week naar Weert gaan, vertrek om 15:30 uur Wilhelmien!!

ZVV Awt-Gelaen komt simpelweg tekort voor kampioenschap

Geplaatst 1 feb. 2011 02:25 door Ralph Evertz   [ 11 jul. 2011 00:39 bijgewerkt ]

Afgelopen zaterdag stond de regelrechte topper van deze competitie op het programma de nummer 1 tegen de nummer 2 oftewel De Metro tegen onze boys. Na 5 minuten gespeeld te hebben was het krachtsverschil, ondanks een 0-0 stand eigenlijk al duidelijk en kon men al de wedstrijd voorspellen. Ralph Evertz viel helaas geblesseerd uit, onze keeper van hedenavond Maikel moest gaan voetballen en Lars nam zijn vertrouwde plek onder de lat in.

 

Met alle respect voor keeper Maikel en onze topper Frank op de reservebank was hiermee de wedstrijd realistisch gezien gespeeld. De Metro kon kwalitatief gezien goed doorwisselen en wij moesten langer spelen en kwamen in de tweede helft gewoon krachten en misschien wel kwaliteit tekort.

 

De eerste helft werd er goed gespeeld, goed verdedigd en een enkele keer een kansje gecreëerd. Nadat de Metro na commentaar op de leiding twee minuten had gekregen kwamen de boys door een doelpunt van Kevin zelfs aan de leiding 1-0. De metro kwam ''lucky'' langszij doordat de bal via de paal ongelukkig tegen de hak van Lars kwam en in het doel verdween 1-1 (toch weer een scorende keeper..) en tevens de ruststand.

 

In de rust werd duidelijk dat de krachten al enigszins wegvloeiden en dit bleek ook de tweede helft. De voorspelling kwam uit en waar de metro nog een stapje extra kon zetten, liepen onze mannen niet goed mee of was men niet alert genoeg wat uiteindelijk voor een 3-6 eindstand zorgde. Ons rest nu slechts een tweede plaats, met een wedstrijd of 10 voor de boeg kunnen we ons debuutjaar lekker uitspelen en wellicht al wat voorbereidingen treffen voor het komende seizoen.

 

Wist u dat?

- Keeper Maikel het als speler niet eens zo slecht deed?

- Hij zelfs voor de enige ''panna'' zorgde in de wedstrijd?

- Robert maandag weer naar het werk kon omdat hij zijn auto voor de wedstrijd had opgehaald?

- Robbie de vervangende aanvoerder was, 2x scoorde en gewoon een goede wedstrijd speelde?

- Geen spelers aangetrokken of vertrokken zijn tijdens de wintertransferperiode?

- Komende zaterdag de bal gewoon weer gaat rollen en u allemaal welkom bent om 20:45 uur in de Stadssporthal?

Benauwde winst tegen hekkensluiter

Geplaatst 24 jan. 2011 01:19 door Ralph Evertz   [ 11 jul. 2011 00:39 bijgewerkt ]

Met een grote opkomst, waarbij slechts Lars en Stephan middels blessures ontbraken en uw verslager / fotograaf een wedstrijdje oversloeg begonnen onze mannen tegen de hekkensluiter uit Holtum.
 
 
Met Robby als vervanger in de goal werd er begonnen aan de warming-up en de werd het papierwerk in orde gemaakt.
 
 
Onze mannen begonnen voortvarend en door een van richting veranderd schot, scoorde Robby (jawel weer een keeper) de 1-0.
 
 
Vervolgens werd duidelijk dat de mannen van Holtum zich niet gemakkelijk naar de slachtbank wilde leiden en hoewel ze kwalitatief duidelijk minder waren, vochten ze wel voor iedere meter. Na een toegekende penalty en aanval in de laatste seconde, beiden benut door Robert werd de rust bereikt met een 3-0 stand.
 
 
Na de rust ineens een totaal ander speelbeeld, want na slechts enkele minuten stond het 3-2 en werd het erg onrustig in het veld, met vele miscommunicaties en onnodige irritaties zowel naar elkaar als naar de tegenstander/ scheidsrechter tot gevolg.
 
 
Vervolgens werd er door onze vele aanwezige mannen alsnog de draad weer opgepakt en na een 5-2 voorsprong behaald te hebben dacht de verslaggever dat ze hun lesje wel geleerd hadden. Niets bleek minder waar, want het spel bleef rommelig, de wil van de tegenstander sterker dan de onze en met een 5-4 eindstand werd de wedstrijd afgesloten, een leerzaam avondje in alle opzichten.
 

Gemakkelijke winst in Beek

Geplaatst 20 jan. 2011 02:51 door Ralph Evertz   [ 11 jul. 2011 00:39 bijgewerkt ]

Afgelopen zaterdag bleken de bekende personele problemen bij de tegenstander aanwezige te zijn. De Haantjes 2 kon slechts 5 mensen aan de aftrap krijgen. Tegen etenstijd (aftrap was om 16:30 uur) werd er begonnen met Mark in het doel, omdat Lars geblesseerd was en Mark simpelweg te laat, had de coach zijn keeper gevonden.

 

Mark als keeper? Dat is natuurlijk voer voor de verslaggever. In gedachte had ik enkele scenario's beschreven, maar Mark zelf bewees het tegendeel. Hij gaat zelfs de geschiedenisboeken van ons jonge clubke in; hij scoorde als keeper twee keer knap met afstandschoten. Een meevoetballende keeper is toch een meerwaarde, alleen bij balverlies is het doel vrij en De Haantjes scoorde daardoor hun enige treffer.

 

Vervolgens werd de score vrij eenvoudig opgevoerd en waar onze jongens konden wisselen, kon de Haantjes dit niet en we weten zelf hoe moeilijk het dan kan worden. Enkele fraaie treffers werden gemaakt zoals onze Bomber met buitenkant rechts. Waar iedere andere voetballer in Europa de bal met links gepakt zou hebben, brak Frank bijna een been en deed het met buitenkant rechts. Dat Frank niet eerzuchtig is bewees hij eveneens door enkele mensen een niet te missen kans te geven voor open doel.

 

De tweede helft verving Robbie onze keeper Mark en hij nam zijn plaats in onder de lat. Robbie werd niet echt meer getest en de einduitslag was 1-12. Komende week staat de confrontatie met de nummer laatst op het programma, hoewel zij afgelopen week hun eerste puntje pakten lijkt dit een ideale mogelijkheid voor Thom om zijn eerste doelpunt te maken! Onze verslaggever kijkt nu al uit naar het koningskoppel voorin: Ger en Thom. Om nog maar te zwijgen van Ger en Frank. Voor iedereen een uitnodiging om aanstaande zaterdag om 20:45 uur aanwezig te zijn in de Stadssporthal van Geleen-Noord (tis carnavalstijd he…).

 

Wist u dat?

- het tenue vooraf het niveau van de laatste weken had?

- hiermee een natte krant wordt bedoeld?

- Ralf door zijn schoenen heen kan voelen dat zijn teennagel eraf ligt?

- de verslaggever zich afvraagt wat hij door de lakens heen kan voelen?

- Stephan zijn taak als assistent al vooraf moest neerleggen?

- dit kwam omdat zijn telefoon ging en hij zelfs opnam?

- Davey gewoon weer mag knuffelen omdat hij niet als prins werd uitgeroepen?

- in de Marcellienstraat een nieuw kasteel wordt gebouwd?

Met opgeheven hoofd uit beker

Geplaatst 11 jan. 2011 23:18 door Ralph Evertz   [ 11 jul. 2011 00:38 bijgewerkt ]

Afgelopen zaterdag stond de tweede en tevens laatste wedstrijd op het programma in de beker tegen ZVV Jabeek, wederom een tweedeklasser. Beide teams waren bij een overwinning zeker van de volgende ronde na hun winst eerder tegen Berg Knoors.

 

Het probleem van ZVV Awt-Gelaen is helaas dat vele mensen 101 hobby's/ verplichtingen naast het voetbal hebben op zaterdagavond en komen er dan nog blessures bij dan wordt het in ieder geval lastig tegen een kwalitatief sterke tegenstander. Toch verschenen aan de aftrap: Keeper Kevin, geen been kunnen strekken Stephan, sleepwagen Mark, (vuur)spuger Thom en jawel twee fitte mensen Ralph Evertz en Robert. Al snel bleek dat de tegenstander in een iets hoger tempo kon spelen en wij simpelweg te gehavend waren om daar vooralsnog iets tegenover te kunnen zetten. Keeper Kevin verrichtte nog wel enkele reddingen maar bij een 4-1 achterstand werd door coach Frans besloten Stephan te laten keepen en Kevin te laten voetballen. Die ene treffer voor ons was wel het vermelden waard, de treffer van Ralph in de kruising en zijn eerste officiële treffer voor ZVV Awt-Gelaen. De ruststand werd bereikt met een 5-1 achterstand.

 

In de rust werd door coach Frans nog enkele tips gegeven en zowaar begon een ander team aan de tweede helft. Robert maakte al snel de 2-5 op aangeven van Thom (verslaggever omgekocht dus de assist moest er even bij vermeld worden), gevolgd door de 2-6 van de tegenstander en leek de wedstrijd gespeeld.

Na enkele irritaties bij de tegenstander (de verslaggever vraagt zich nu nog af waarom) kon ons team terugkomen in de strijd. Kevin maakte de 3-6 na een vrije trap waarbij de keeper dankbaar een gat van 2 meter 16 open liet. Vervolgens sloeg de vlam in de pan bij de ''keeper'' van de tegenstander, hij raakte wat geïrriteerd na doorgaan (op de bal) van Robert want hij meende een bal klem te hebben, hetgeen dan de eerste van de avond zou zijn… Dit maakte hij ook kenbaar aan de scheidsrechter en kon vervolgens vertrekken. ZVV Awt-Gelaen maakte dankbaar gebruik van de ''man meer situatie'' en maakte er na goed combinatiespel 5-6 van. Helaas verslapte in de laatste minuten de concentratie en raakte de conditie langzaam op. Het moment van de wedstrijd had het eerste doelpunt van onze Benjamin Thom moeten zijn maar een kans voor open doel liet hij door zijn eigen benen gaan en de druk was kennelijk te hoog. De sterk keepende Stephan moest helaas nog 2 keer vissen, maar dat had meer met zijn gesloopte medespelers te maken dan met hemzelf.

 

Wie weet wat de wedstrijd was geworden als men wel compleet was geweest en wel kon doorwisselen EN Thom de bal erin had geschoten?? We zullen het helaas nooit weten, maar de tweede helft zorgde alsnog voor een tevreden gevoel bij onze boys en zo eindigt het eerste bekeravontuur van os clubke…

 

Wist u dat?

- Bij Mark vandaag twee keer de versnellingsbak kapot is gegaan?

- Eenmaal van zijn auto en eenmaal in het veld?

- We vandaag twee keepers hadden en ieder 4x werden gepasseerd?

- We wellicht 5 keepers hadden moeten hebben?

- Thom van Kan nog kon zien hoe gezellig de feestdagen waren en wat hij toen gegeten heeft?

- Frank aandachtig toeschouwer was, maar toch niemand bij zijn hattrick in de buurt kon komen?

- ZVV Awt-Gelaen ook rijkelijk vertegenwoordigd was bij: een weekend weg, de jaarlijkse iesbein avond, uitroeping van de Stadsprins, een restaurant, een feestavond, de werkplek, inwijding van een appartement, een babyborrel EN thuis op de bank?

- De coach zijn plek kent, vele gesprekken voerde EN ook nog het eerste rondje heeft gegeven? Chapeau!!

Frank bezorgt met hattrick de zege

Geplaatst 21 dec. 2010 23:07 door Ralph Evertz   [ 11 jul. 2011 00:38 bijgewerkt ]

Afgelopen zaterdag stond de thuiswedstrijd op het programma tegen Linne 3, een middenmotor. Vooraf was het nog even lastig of we eigenlijk wel konden spelen, de hal was dubbel verhuurd en de hal stond om half 6 na afloop van de prijsuitreiking nog vol met turntoestellen. Na afspraken van Kevin met de beheerder mochten we voetballen maar moest de hal wel worden opgeruimd.

 

Om twee minuten voor zes was alles klaar en toen de buitendeur eindelijk dicht kon, werd het vizier op de tegenstander en de wedstrijd gericht.

 

Over de wedstrijd zelf kunnen we kort praten, ruststand 6-0 en eindstand 10-2. Dat is eigenlijk niet zo belangrijk het gaat meer over de man waar ik het over wil hebben ''der bomber'' Frank Wientjes. Een waar fenomeen, zo scoort hij niet en zo maakt hij met onnavolgbare bewegingen en met links drie treffers!! Frank is een man die gun je gewoon alles, kortom het type goedzak die je als vereniging er gewoon bij moet hebben. Een man met specifieke voetbalkwaliteiten, goede instelling en altijd in voor gezelligheid. Het motto van deze wedstrijd was gewoon alle balluh op Frankie en wat hebben we genoten!

 

Naast deze hattrick hadden we nog meer opvallende zaken, een doelpunt van good old Hoedie was in principe al opmerkelijk, maar een treffer van Lars was (op de hattrick van Frank na) een hoogtepunt. Lars moet gedacht hebben laat ze voorin maar doen wat ze willen, ik wil ook eens scoren en hoe. De keeper van Linne probeerde (met de nadruk op probeerde) mee te voetballen en Lars kreeg de bal in zijn handen. De keeper van Linne was op de lange terugweg en Lars had zoiets van ik lob hem wel even, zelden vertoond een uittrap van Lars recht in het doel.

 

Het massaal toegestroomde publiek (lees Debby en Ger) genoot zichtbaar, maar de vreugde kon nooit zoveel zijn als in het veld. Aangever en Stiftmeister Robbie, Tribuneraker Mark, Boem Boem Hoedie, Handballende voetbaluittrapper Lars, der bomber/  das phantom Frank, Frans Michels en zuurstoffles Kevin hadden allen een heerlijk avondje.

 

Wist u dat

- Frank een voorbeeld is voor velen?

- Hij nu pas beseft dat hij eigenlijk linksbenig is?

- Goed voorbeeld goed doet volgen en Frank het idool van Hoedie is?

- Mark gewaarschuwd is wegens het opzettelijk wegtrappen van de bal?

- Hij eigenlijk op doel wilde schieten?

- De scheidsrechter nog twee doelpunten onterecht afkeurde?

- Thom van Kan nu de enige is die nog niet gescoord heeft?

- We wellicht de volgende competitiewedstrijd over de 100 doelpunten gaan?

- ZVV Awt-Gelaen in 2010 13 wedstrijden won en slechts 1 keer eervol verloor?

- Wij u allen prettige kerst wensen en een gelukkig en sportief 2011!!

Terechte nederlaag in topper

Geplaatst 12 dec. 2010 23:18 door Ralph Evertz   [ 11 jul. 2011 00:38 bijgewerkt ]

In een zware week voor ZVV Awt-Gelaen met twee sterfgevallen stond zaterdagavond de topwedstrijd tegen De Metro 2 op het programma. De voortekenen waren ongunstig enerzijds door een overvloed aan gezelligheid dankzij een mossel/ sateavond een dag eerder en anderzijds door afmeldingen.

Vooraf werd een minuut stilte in acht genomen voor zowel Fred Fruitman als Wim Claessen, helaas kan een minuut stilte in Glanerbrook moeilijk plaatsvinden dankzij het handbalklimaat. Blijkbaar was het discozwemmen verplaatst naar hal 1 van Glanerbrook.

Met een uitgedunde maar gemotiveerde selectie werd er sterk begonnen en kwamen we via Mark op een 0-1 voorsprong. Een gele kaart van Robbie werd de inleiding tot de gelijkmaker, de man meer werd goed uitgespeeld en de 1-1 was het resultaat. Nog voor de rust werd het 2-1 middels een sliding en 3-1 via het omver lopen van Ralph Evertz. Dubieuze beslissingen van de scheidsrechter die zeer zeker niet zijn beste wedstrijd floot. Het verdedigende concept van gelegenheidscoach Egon kon hiermee de prullenbak in. De tweede helft eigenlijk hetzelfde spelbeeld, een sterke tegenstander die vroeg kon storen maar vooral een gelijkwaardige selectie had en dus goed kon doorwisselen. Eigenlijk was dit wel het verschil, een schot van Ralph Evertz had de 3-2 kunnen betekenen maar belandde op de paal.

De tegenstander die vorig seizoen nog hoofdklasse speelde moest wegens omstandigheden vierde klasse spelen (het verzoek naar de eerste klasse werd afgewezen). Het klasseverschil was wel te zien onze spelers werden fysiek gesloopt en ze liepen gemakkelijk uit naar 7-1, de twee eretreffers van Kevin kwamen te laat en het slotakkoord was voor de metro 8-3. De slotfase werd nog ontsiert door een misplaatst gebaar van Mark, maar de gemoederen konden nog gesust worden, maar zulk gedrag kan en mag niet meer gebeuren.

De eerste nederlaag voor ons clubje was een feit maar onder deze omstandigheden, deze (krappe) selectie en deze sterke tegenstander zeker geen schande, hoewel we allen en het opgekomen publiek meer hadden gehoopt.

Wist u dat
- Onze mannen met rouwbanden speelden?
- Gio vandaag de jongste supporter van velen was?
- Hij vooraf even voordeed hoe het moest?
- Dat er na de seks geknuffeld moet worden volgens Jennifer?
- Dit idee de kop werd ingedrukt, door alle mannelijke aanwezigen?
- Ondanks alle voorbereidingen bellen, mailen en stress het uiteindelijk na zo’n week wel duidelijk wordt dat zaalvoetbal ook maar een spelletje is?

1-10 of 20