Sponsoravond zeer geslaagd!

Geplaatst 12 okt. 2010 11:06 door Ralph Evertz   [ 10 jul. 2011 23:57 bijgewerkt ]

Vrijdagavond 1 oktober beleefde ZVV Awt-Gelaen haar eerste sponsor- / feestavond in ons clubcafé Wilhelmina. De avond begon met het hijsen van de clubvlag door voorzitter Ger en secretaris Kevin, onder het geluid van het Limburgs volkslied gezongen door Jan Ridderbeekx.

 

Vervolgens werd binnen de avond geopend door Ger, Kevin en Ed Leunissen. Ed verzorgde de avond en praatte het geheel aan elkaar en deed dit werkelijk voortreffelijk.

 

De eerste artiest van de avond was Jacky Pourchez, een disco- / soulzanger van vroegere jaren en geen onbekende in Oud-Geleen. Een week eerder op de Torenfeesten had hij nog zijn kunsten laten zien en werden gelijk de eerste contacten met onze vereniging gelegd.

 

Na dit optreden van Jacky werden de diverse sponsoren / vrijwilligers / steunpilaren en vooral vrienden van ZVV Awt-Gelaen bedankt. De een met naam en toenaam op het podium, de andere mensen in de zaal middels een foto en bijbehorende consumptiebonnen. Deze attenties werden door eenieder zeer op prijs gesteld en op deze wijze werd duidelijk gemaakt hoe belangrijk IEDEREEN voor onze nieuwe club is.

 

Toch is er nog meer talent in Oud-Geleen, namelijk zangtalent van de AJU, het jeugdig enthousiasme van deze heren was goed om te zien en net als je dacht dat de voevoezela tot het verleden behoort, heeft de AJU er een nummer van gemaakt. Mannen goed gedaan en ik ben benieuwd of jullie ook kunnen zaalvoetballen?!

 

Ook de heren van de Torenfeesten waren present en het mag gezegd, met de roze polo's en hun krachtige stemmen waren ze ook niet te missen. Deze mannen hebben de loterij met meer dan 60!! prijzen prima verzorgd en doordat de loterij op 3 momenten op de avond plaatsvond liep deze als rode draad door het programma heen. De presentatie met hun rad van fortuin was werkelijk geweldig. Iedereen had zijn of haar ogen gericht op het rad en de harten sloegen wat sneller bij iedere slinger!

 

Vervolgens was het de beurt aan de Duitse Schlagerzanger Richtig Rex. Zelden heb ik Oud-Geleen zo horen schudden als tijdens zijn optreden. Zonder ook maar één iemand tekort te willen doen was Rex toch het hoogtepunt van veel aanwezigen. De stemming zat er prima in en hij kreeg iedereen in beweging. Onze jongens maakten er zowaar een conditietraining van en een 10 op de schaal van Richtig Rex werd bereikt, klasse!

 

Na deze feestvreugde werden er interviews gehouden op het podium tussen Ed en het bestuur, de voorzitter en zakenman en Heidebloemer Harry Bovy en met KNVB coryfee Peter de Coninck. Zij maakten duidelijk dat ze werkelijk verbaasd waren met de power van deze avond, de daadkracht van de organisatie van de avond en het bestuur in het bijzonder en wensten ZVV Awt-Gelaen alle lof en succes voor de toekomst toe.

 

De avond naderde haar hoogtepunt door allereerst een optreden van good old Jan Ridderbeekx. Met enkele lokale liedjes zoals ''heur ich de Maas weer roesjen'' bracht hij de Wilhelmien aan het sjoenkelen.

 

Na de laatste artiest van de avond was het de beurt aan de heren van de Torenfeesten voor de hoofdprijzenronde . De spanning werd nog eenmaal opgevoerd en de een na de andere gelukkige ontving zijn/ haar prijs, hetgeen zorgde voor veel blije gezichten.

 

Ter afsluiting werd eenieder bedankt voor deze geweldige avond en zorgde DJ Sven voor het passende sluitstuk.

 

Kijk HIER voor de foto's gemaakt door Noël Strech van SDM Services.