Secretaris Kevin scoort in de Geusselt

Geplaatst 21 sep. 2010 02:40 door Ralph Evertz   [ 10 jul. 2011 23:57 bijgewerkt ]

Onze voorzitter Ger kon door een blessure helaas niet deelnemen aan de jaarlijkse wedstrijd tussen de MVV sponsoren en de Fortuna sponsoren in de Geusselt afgelopen vrijdag 17 september.

Hij dacht laat ik Kevin vragen om mijn plek in het elftal over te nemen en neem ik plaats in de technische staf. Voetballen in een stadion is niet voor iedereen weggelegd en is altijd leuk om eens mee te maken. Het programma bestond uit het voetballen van de wedstrijd, gevolgd door een diner met uiteindelijk de wedstrijd MVV - Fortuna ter afsluiting.

Hoogtepunt werd de sponsorwedstrijd eveneens gevolgd door www.fortunasittard.nl

Na dit vuurpeloton van Maastrichtse zijde kroop Fortuna langzaam maar zeker uit haar schulp, wat wellicht ietwat tegen de verhouding in resulteerde in de 0-1. Een prima genomen hoekschop werd bij de tweede paal ingekopt door Kevin Hendriks (zie foto hieronder).

De wedstrijd eindigde in een 3-3 gelijkspel, maar eigenlijk in een 3-4 overwinning want wederom Kevin scoorde de 3-4 iedereen kon zien dat de bal geheel over de doellijn was maar het Maastrichtse arbitrale duo besliste helaas anders.

Al met al een geslaagde dag voor het bestuur van ZVV Awt-Gelaen en ook in Maastricht weten ze nu wie we zijn!

(Bron: www.fortunasittard.nl)