Pleyzengers zingen clublied ZVV Awt-Gelaen

Geplaatst 23 nov. 2010 01:51 door Ralph Evertz   [ 10 jul. 2011 23:57 bijgewerkt ]

Op een zaterdag dat je niet hoeft te voetballen kan het natuurlijk niet zo zijn dat er geen activiteiten plaatsvinden en dat moeten de Pleyzengers ook gedacht hebben.

 

Na een intensieve voorbereiding van het schrijven van de tekst door Jo Steevens, het afstemmen van de muziek door Hub Lemmens en de muzikale leiding van Harrie Ramakers was het de beurt aan de Pleyzengers om in de studio van 't Hubertushuis het officiële clublied van ZVV Awt-Gelaen op te nemen.
 
 
 

Onder toeziend oog van voorzitter Ger en coach Frans bleek al snel dat er veel komt kijken bij het opnemen van ons clublied. Vele uren oefenen/ afwisselen en opnieuw inzingen leidden tot het uiteindelijk prachtige resultaat!!

 

We zijn de mensen die dit voor ons clubje hebben mogelijk gemaakt veel dank verschuldigd voor hun tijd, energie en enthousiasme die ze erin gestoken hebben.

 

Wilt u weten hoe HET CLUBLIED van ZVV AWT-GELAEN klinkt, bestel een exemplaar van onze CD en neem hiervoor telefonisch contact met ons op: Ger 06-22684112, Kevin 06-40403130 of mail ons secretaris@zvvawtgelaen.nl