Opening Seizoen

Geplaatst 28 jul. 2010 01:31 door Ralph Evertz   [ 10 jul. 2011 23:57 bijgewerkt ]

Zaterdag 24 juli jl. was het dan eindelijk zover het eerste seizoen van ZVV Awt-Gelaen gaat beginnen! Om 14:30 uur werden alle spelers, de coach en het bestuur aan elkaar voorgesteld in ons clubcafé Wilhelmina. Onze voorzitter Ger Rademakers, gesteund door de secretaris Kevin Hendriks deed het welkomstwoord namens het bestuur en maakte in enkele bewoordingen het beleid van ZVV Awt-Gelaen duidelijk.

Omstreeks 15:00 uur kon de gehele spelersgroep genieten van broodjes met een heerlijk soepje welke verzorgd werden door Ruud en Lies van Café Wilhelmina. Het werd al gelijk duidelijk dat we een fijne groep hebben. Er werd veel gelachen en alvast vooruit gekeken naar het nieuwe seizoen.

Om 15:30 uur begon het serieuzere werk, want er dienden foto’s gemaakt te worden voor de sponsoren van de diverse door hen gesponsorde artikelen. Deze foto’s, alsmede de foto’s van de gehele dag werden gemaakt door SDM-Services in de persoon van Noël Strech. Het waren verschillende foto’s en de spelers moesten zich vaak omkleden, hetgeen alleen maar aangeeft dat er veel professioneel is geregeld en een mooie uitstraling van ZVV Awt-Gelaen voorop staat.

Na afwikkeling van wat papierwerk tussen het bestuur en de spelersgroep werd er omstreeks 16:15 uur vertrokken naar Glanerbrook en kon na maandenlange voorbereiding van het bestuur het stokje worden overgedragen aan onze coach Frans Claessen. Onze coach is een man van opmerkelijke woorden, opmerkelijke daden maar met een duidelijke en heldere visie. We wensen hem veel succes het komend seizoen bij ZVV Awt-Gelaen, een eerste seizoen waar nog jaren over gepraat zal worden.

Het voetballen begon om 17:00 uur, iedereen had er duidelijk zin in vooral de tegenstanders van de voorzitter (die als tweede keeper wilde fungeren) want zij wilden hem toch wel wat laten zien, hetgeen dan ook veelvuldig lukte. Zaalvoetbal bestaat echter uit twee helften en de vishengel werd van onze voorzitter overgedragen naar onze eerste keeper Lars Reijnders, want na enkele aanpassingen door de coach was het op een enkele uitval van de gedreven Frank Wientjes na eenrichtingsverkeer naar het doel van Lars. Het werd een geslaagde en voor de coach een leerzame pot voetbal waaruit blijkt dat deze groep veel potentie heeft.

Na het voetbal keerde de groep terug naar ons clubcafé voor een welverdiende BBQ. Het vlees werd netjes verzorgd door Paul die met precisie ieder worstje keurig op de plaat wist te leggen. De partners en kinderen waren ook gezellig meegekomen en zij mochten als eerste horen wat er allemaal gebeurd was die dag. De lekkere muziek werd verzorgd door DJ Sven, hetgeen zorgde voor een goede sfeer. Er werd nog veel gelachen die avond, de kop is eraf en Oud-Geleen heeft er een bruisende vereniging bij gekregen ZVV Awt-Gelaen!!

Er zullen snel meer foto's volgen.