Bestuur ZVV Awt-Gelaen wint met sponsorelftal Fortuna Sittard

Geplaatst 30 nov. 2010 03:15 door Ralph Evertz   [ 10 jul. 2011 23:57 bijgewerkt ]

Na het succes van het bestuur tegen het sponsorelftal van MVV stond afgelopen vrijdag het duel in Helmond tegen het sponsorelftal van Helmond Sport op het programma.

 

Voorzitter Ger en secretaris Kevin deden beide mee in deze wedstrijd welke uiteindelijk gewonnen werd met 3-4. Grote bekende in het elftal van Fortuna Sittard was Maurice Graef, een grote bekende maar geen grote daden meer, vergane glorie noemen ze zoiets. Tegenwoordig moet Maurice het gewoon meer hebben van zijn humor, i.p.v. zijn voetbalkwaliteiten.

 

Waren er nog grote daden van ons bestuur? Jazeker! voorzitter Ger bleek nog steeds over een puntgave balbehandeling te beschikken en maakte nog de nodige meters. Secretaris Kevin maakt een assist bij de 0-1 en werd in de 16 meter onderuit gehaald hetgeen tot een benutte penalty leidde.

 

Wat leverde de avond nog meer op? Een hamstringblessure voor de voorzitter en een heup-/ rugblessure voor de secretaris (dankzij de tackle welke tot de penalty leidde op een half bevroren veld). Uiteindelijk weer eens een overwinning voor Fortuna een lekker buffet en een verliespartij voor het ''echte'' Fortuna.