Hoofdsponsor Paramedisch Centrum Oud-Geleen

Geplaatst 20 jun. 2010 23:23 door Ralph Evertz   [ 10 jul. 2011 23:55 bijgewerkt ]

ZVV Awt-Gelaen laat u hierbij kennis maken met de heer en mevrouw Kusters ofwel Ronald en Yvonne van Paramedisch Centrum Oud Geleen of in de volksmond fysio Kusters genaamd. Fysio Kusters besloot na jarenlange aanwezigheid in de Elegaststraat naar Oud-Geleen te komen om hier verder te groeien en nog meer professionaliteit uit te stralen. Een frisse start in Oud-Geleen en dit sluit mooi aan bij onze zaalvoetbalvereniging ZVV Awt-Gelaen. Beiden hebben als doelstelling zich herkenbaar in Oud-Geleen te vestigen met een eigen identiteit wat in de toekomst niet meer weg te denken is in ons prachtige dorpje.

In maart / april van dit jaar zochten partijen toenadering tot elkaar, hetgeen al snel uitbloeide in een vruchtbare samenwerking en wederzijds respect en waardering. Vol trots tonen Yvonne en Ronald voor hun praktijk aan de Pastoor Vonckenstraat het door hun gesponsorde tenue voor het seizoen 2010-2011. Voorts zullen zij eveneens voor het seizoen 2011-2012 wederom een tenue sponsoren hetgeen van grote waarde is voor onze vereniging ZVV Awt-Gelaen.

Wij danken dan ook Ronald en Yvonne voor hun bijdrage, wensen hen ontzettend veel succes met de mooie praktijk en we kijken alvast vooruit naar een lange en vruchtbare samenwerking!